Koneistukset

CNC-koneistusta modernilla joustavuudella


Sievi-Tools tarjoaa monipuolista mittatarkkaa CNC-koneistusta 3- ja 5-akselisia työstökoneita käyttäen. Koneistamme mm. alumiinia, kuparia, ruostumatonta terästä, pronssia, titaania, punametallia sekä työkalu- ja rakenneteräksiä. Saat meiltä tarvitsemasi osat prototyypistä sarjatuotantoon asti. Lisäksi meillä onnistuvat kokoonpanot sekä pintakäsittelyt yhteistyökumppaniemme kautta.


Ota yhteyttä

koneistus

Monipuolinen konekanta mahdollistaa vaativatkin CNC-koneistukset 

Moderni tekniikka, nopeus, joustavuus ja ammattitaito ovat keskeiset kilpailuvalttimme CNC-koneistuksessa. Viisiakselisen koneistustekniikan ansiosta voimme karaa kallistamalla koneistaa kappaletta jopa viideltä sivulta ja myös vinoista asennoista yhdellä kiinnityksellä. Näin koneistuksen työvaiheet vähenevät ja tarkkuus on huippuluokkaa. Lue lisää laatupolitiikastamme.


Työstökeskuksillamme on mahdollista työstää viisiakselisena peräti kuutiometrin kokoisia kappaleita, kolmeakselisena vielä huomattavasti suurempia.


Ammattitaitoisten ja sitoutuneiden työntekijöidemme sekä monipuolisen konekantamme avulla pystymme koneistamaan mittatarkat komponentit monipuolisesti eri toimialoille.


Pyydä tarjous

Miksi valita Sievi-Tools CNC-koneistukseen


Olemme mm. Airbusin hyväksymä mekaanisten osien toimittaja ja yritykseltämme löytyy ISO 9001 -laatujärjestelmä sertifikaatti. Valmistamme asiakkaiden tarvitsemia osia ja niihin liittyviä ratkaisuja niin tuotannon kuin toiminnallisten ratkaisujenkin osalta. Mm tarkkuutta vaativat impellerit ja erilaiset hammasrattaat kuuluvat valmistamiimme metalliosiin. Olemme koneistaneet metalliosia mm. ajoneuvo-, meri-, lentokone ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Voit tutustua tarkemmin valmistamiimme osiin referensseissämme.


Arvoihimme kuuluu jatkuva kehitys jonka avulla voimme taata työmme laadun. Laatu on meille kaiken lähtökohta, jonka avulla varmistamme tyytyväiset asiakkaat ja asianmukaiset osat. Lisäksi vuosikymmenien kokemuksemme takaavat työn tehokkuuden sekä taloudellisuuden aina asiakasta kuunnellen.


Kun tarvitset osaavaa koneistusta niin ota yhteyttä!


Mitä on koneistus ja CNC-koneistus?


Usein kuullaan puhuttavan koneistuksesta, mutta mitä tällä tarkoitetaan? Lyhyesti koneistus tai koneistaminen tarkoittaa sitä, että kappaleesta poistetaan materiaalia jyrsimällä tai sorvaamalla. Näin koneistuksen avulla saadaan kappale haluttuun muotoon. Itse koneistus tapahtuu työstökoneilla, jotka ovat tänä päivänä pääsääntöisesti tietokoneohjattuja.


Suurinta osaa koneistukseen käytettävistä työstökoneista ohjataan ns. CNC (Computer Numerical Control) avulla eli koneiden työstöradat määrätään käyttäen numeerista ohjausta. Tämä tarkoittaa sitä, että kone tulkitsee ihmisen sille syöttämiä tietoja koodina. Numeerisen ohjauksen sekä kokeneiden työntekijöidemme ansiosta kappaleista saadaan äärimmäisen tarkkoja sekä tällä mahdollistetaan kappaleiden tehokas sarjatuotanto.

CNC-koneistuksen ansiosta 3D CAD-mallit pystytään muuntamaan suoraan CAM-malleiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että työstämisessä tarvittava koodi voidaan luoda virtuaalisten osien pohjalta automaattisesti.


Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous