5-akselinen koneistus

5-akselinen koneistus tarjoaa mm. enemmän vaihtoehtoja valmistukselle, mahdollistaa erinäisten kappaleiden valmistuksen ja nopeuttaa tuotantoa. Lisäksi 5-akselinen koneistus lisää tuotteiden mittatarkkuutta.

Valmistamme 5-akselisen koneistuskeskuksemme avulla erilaisia komponentteja kone- ja laitevalmistajille tyypillisesti alumiinista sekä teräksestä. Useimmiten kyseessä on sarjatuotanto joka kumpuaa prototyypin valmistuksesta. Myös yksittäiset tuotteet ja vaativat kokoonpanot onnistuvat.

Suomessa Sievi-Tools on alansa edelläkävijä 5-akselisten koneiden käytössä. 5-akseliset koneet ovatkin yksi erikoisosaamisemme alue. Käytössämme olevilla 5-akselisilla koneilla voidaan koneistaa monimutkaisia kappaleita huippuluokan tarkkuudella. Kappaleet saadaan usein valmistettua vain yhdellä kiinnityksellä, joka nopeuttaa valmistusprosessia ja vähentää tarvittavien työvaiheiden määrää.

Ota yhteyttä ja aloitetaan kappaleidenne valmistus

sievitools 3 Copy

Valmistamme vaativat kappaleet 5-akselisten koneistuskeskuksien avulla

Monimutkaiset kappaleet onnistuvat 5-akselisella koneistuskeskuksella. Näihin kuuluvat mm. impellerit sekä muut vastaavat kappaleet. Asiakkaalle 5-akselinen koneistus tarkoittaa nopeuden lisäksi kustannustehokkuutta, tarkkaa ja laadukasta tuotantoa.

5-akselisen koneistuskeskuksen avulla pystytään valmistamaan mittatarkat kappaleet vähemmällä kiinnitysmäärällä kuin 3-akselisissa koneistuskeskuksissa. Tämä nopeuttaa kappaleiden valmistusta merkittävästi ja näin voidaan saavuttaa kustannussäästöjä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

refe3

5-akselinen koneistus mahdollistaa

  • vähemmät kiinnitykset
  • vähemmän hukkatavaraa
  • lisää joustavuutta kappaleiden valmistuksessa
  • tarkempaa koneistusta ja tarkemman lopputuloksen
  • lyhyemmät käyntiajat ja näin nopeutetun valmistuksen

Vaatimukset koneistetulle kappaleelle


Kappaleen koko voi olla aina 1m3 asti ja painon tulee olla alle 1500kg. Erinäiset materiaalit onnistuvat 3- tai 5-akselisena koneistuksena. Näihin kuuluvat mm. alumiini, kupari, titaani, punametallit, työkalu- ja rakenneteräkset. Myös kokoonpanot ja pintakäsittelyt onnistuvat. Jos tarvitaan sorvausta tms. onnistuu tämä yhteistyökumppaniemme kautta.

Mikäli haluat tietää onnistuuko kappaleesi koneistus meillä niin ota yhteyttä! Autamme mielellämme koko prosessissa suunnittelusta itse valmistukseen asti.

 

sievitools 33 Copy

Asiakkainamme on useita eri teollisuudenalan yrityksiä

Asiakkainamme ovat olleet mm. erinäiset ilmailualan sekä auto- meri- ja elintarviketeollisuuden yritykset. Referensseistä näet erinäisiä valmistamiamme kappaleita eri teollisuudenaloille. Olisitko sinä seuraava tässä joukossa?

Ota yhteyttä ja selvitetään kuinka voisimme valmistaa haluamanne kappaleet.

Avainarvoihimme kuuluu tyytyväinen asiakas

Valmistamme kappaleita aina prototyypistä sarjatuotantoon asti, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Avainarvoihimme kuuluvat mittatarkka laatu, kymmenien vuosien ja tehokkaan konekannan tuoma tehokkuus, toimitusvarmuus sekä joustavuus.