Impellerit

Valmistamme asiakkaan suunnitelmien mukaisia impellereitä sekä yksittäisiä turpiinin tai potkurin siipiä. Halkaisijan kokoluokka on 100 – 1000 mm, korkeutta voi olla maksimissaan 800 mm.

Impellerin tai siiven materiaalina voi olla alumiini, valurauta, ruostumaton teräs tai pronssi. Valmistuksen lähtökohtana voi olla asiakkaan tuottaman impellerin tai siiven 3D-malli tai kokonainen mallituote, josta voimme muodostaa sähköisen mallin digitoinnin ja 3D-skannauksen avulla.

Ota yhteyttä

impelleri2

 

Mikä on impelleri?

Impelleri, kulkee myös nimellä siipipyörä tai juoksupyörä, on roottori jota käytetään lisäämään nesteen painetta ja virtausta. Impellereitä käytetään mm. erilaisissa pumpuissa, vesijeteissä ja erilaisissa lääketieteen sovelluksissa.

Mittatarkkaa impellerin valmistusta

Mittatarkkojen impellerien valmistus onnistuu konekeskuksiemme sekä pitkän kokemuksemme ansiosta. Mm 5-akselinen koneistus on mahdollistanut kustannustehokkaan valmistuksen vähentyneiden kiinnitysmäärien ansiosta. Valmistamme impellereitä pääsääntöisesti sarjatuotantona, joka pohjautuu prototyypin valmistukseen mutta myös yksittäiset koneistukset voivat olla mahdollisia.

Valmistamme impellerit kuin muutkin metalliosat Oulaisissa

Oulaisista käsin olemme palvelleet useita tyytyväisiä asiakkaitamme niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Toimimme monialaisesti eri teollisuusalojen kanssa johon kuuluvat mm. lentokone-, auto-, elintarvike- ja meriteollisuus. Voit tarkastella valmistamiamme osia referensseistämme. Kun tarvitset laadukasta, palvelevaa, kokenutta ja kustannustehokasta impellerien valmistusta ota yhteyttä Sievi-Toolsin ammattilaisiin.

Ota yhteyttä