Osavalmistus

Jatkuvasti kehittyvää osaamista yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme mittatarkkaa osavalmistusta koneistamalla joko yksittäisinä kappaleina, prototyyppeinä tai suurempina sarjoina. Tehokkaan osavalmistuksen takaavat mm. pitkä kokemuksemme sekä monisuuntakoneemme joiden avulla osavalmistus onnistuu kustannustehokkaasti. 

  • Valmistustapa: koneistaminen
  • Materiaalit: alumiini, titaani, punametallit, työkalu- ja rakenneteräkset
  • Osien koko maksimissaan 1m³ ja 1500kg
  • Valmistus
  • Kokoonpanot ja pintakäsittelyt mahdollisia, kysy lisää!

Sijaitsemme Oulaisissa josta käsin pystymme palvelemaan asiakkaitamme niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

5-akselinen koneistus mahdollistaa vaativatkin osavalmistukset

Osavalmistuksessa kustannustehokkuus ja joustavuus on kaiken lähtökohta. Vastauksemme näihin tarpeisiin on panostuksemme 5-akseliseen koneistukseen. 5-akseliset työstökoneet mahdollistavat vaativien metalliosien valmistuksen kustannustehokkaasti.

Voit hankkia meiltä myös kokoonpanot sekä pintakäsittelyt. Muihin palveluihimme kuuluvat kuuluvat muottien valmistus, 3D-mittaukset ja 3D-mallinnukset.

Miksi valita Sievi-Tools osavalmistukseen?

Moderni tekniikka, toimiva asiakaspalvelu, tehokkuus, joustavuus ja ammattitaito kuuluvat avainarvoihimme. Näiden lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota laatuun ja mittatarkkoihin osiin mm. 3D-mittauksien avulla. Näin takaamme 100% asiakkaan vaatimusten mukaiset metalliosat.

Kokemusta olemme kerryttäneet jo yli 20 vuoden ajan eri toimialoille, kuten auto-, meri-, lentokone- ja elintarviketeollisuudelle valmistettujen osien muodossa. Valmistamme eri metalliosia, kuten vaativia impellereitä, toiveiden ja tarpeiden mukaan koneistamalla.

Toimintaamme ohjaa sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001 ja meillä on mm. Airbusin hyväksyntä mekaanisten osien toimitukselle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!