Nykyaikainen koneistamo

Sievi-Tools on monisuuntakoneistukseen erikoistunut cnc-koneistamo


Sievi-Tools Oy on jo vuodesta 1999 lähtien toiminnassa ollut koneistamo, joka tarjoaa edistykselliseen 3D-tekniikkaan perustuvaa joustavaa ja nopeaa koneistuspalvelua sekä muottien ja työkalujen valmistusta.

Koneistamolta vaaditaan tänä päivänä korkeaa laatua sekä nopeaa toimitusaikaa. Vastauksemme näihin vaatimuksiin on 5-akselinen koneistus, jonka osaamisessa olemme edelläkävijöitä Suomessa. Olemme nykyaikainen ja joustava koneistamo jolla on käytössään useita 3- ja 5-akselisia työstökeskuksia, jotka mahdollistavat kappaleiden tehokkaan valmistuksen yksittäisistä projekteista ja prototyypeistä aina sarjatuotantoon asti. 

Koneistamomme sijaitsee Oulaisissa, josta käsin pystymme palvelemaan asiakkaitamme niin Suomen laajuisesti kuin kansainvälisesti. 

Pyydä tarjous!

Koneistamomme panostaa laatuun sekä tehokkuuteen


Moderni tekniikka, tehokkuus, joustavuus ja ammattitaito kuuluvat metallikoneistamomme avainarvoihin. Näiden lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota laatuun ja mittatarkkoihin komponentteihin mm. 3D-mittauksien avulla. Näin takaamme 100% asiakkaan vaatimusten mukaiset komponentit.

Kokemusta olemme kerryttäneet jo yli 20 vuoden ajan eri toimialoille, kuten auto-, meri-, lentokone- ja elintarviketeollisuudelle koneistettujen komponenttien muodossa. Koneistamme eri komponentteja, kuten vaativia impellereitä, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan eri metalleista kuten alumiinista ja teräksestä.


Koneistamollamme on mm. Airbusin hyväksyntä mekaanisten osien toimitukselle ja toimintaamme ohjaa sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001.


Koneistamo Sievi-Toolsin ammattilaiset palvelevat teitä mielellään! Ota vain yhteyttä ja pyydä tarjous!